Inzerce

Kniha Žena po 40 - zdravý životní styl po 40

Prosím o radu

• Prosím o radu

Mám teď takové dilema. Přemýšlím jestli začít chodit do fitka, tak bych chtěla znát vaše zkušenosti z chození. Nejblíž mám asi brněnské Zone4you, tak bych mě zajímalo i to jak se vám tam líbilo. diky

ZoriŽeli  |  23. 05. 2024, 15:26  |  Reakcí: 1  |  Reagovat  |  Zobrazit všechny reakce  |  URL příspěvku
    • Re: Prosím o radu

Ahoj, záleží, co preferuješ. Teď jsou hodně populární ty cvičební programy na doma s tím, že nemusíš nikam chodit a ušetříš čas, ale třeba pro mě to není. Mě doma pořád někdo otravuje :-D těžko bych na to hledala klid a motivaci, doma je pro mě prostě moc rozptýlení. Takhle, když se vydám do fitka, tak to beru jako takovou chvilku jenom pro sebe a pěkně si to užiju. Já do zone4you chodím hodně na jejich skupinové lekce, protože tam mají velkej výběr a ráda to střídám, abych ten pohyb měla různorodej a pořád mě to bavilo. A občas to proložím i tou posilkou. Za mě je to super fitko s bohatým výběrem služeb na jednom místě, což jen tak někde nenajdeš. Nejlepší bude tam zkusit zajít a uvidíš sama :-)

MončaS  |  16. 09. 2024, 21:57  |  Reagovat  |  URL příspěvku
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Další informace