krásná pleť - Diskuze (15)
-
Kosmetika s anti-age efektem
Ahoj holky, která značka kosmetiky se vám nejvíc osvědčila na vrásky? Chtěla bych nějakou péči hlavně jako prevenci, abych to vrásnění trochu zpomalila :-D a aby prostě pleť vypadala pěkně. Jako bonus by samozřejmě bylo fajn, kdyby nějaké vrásky, které už mám třeba zmizely nebo aspoň byly méně viditelné, ale nevím, jestli je tohohle možné docílit jen kosmetikou.
-
péče o pleť
A od koho si ho budete objednávat?
-
péče o pleť
A od koho si ho budete objednávat?
-
péče o pleť
Na doporučení kamarádky si budu objednávat kolagen jedná se o účinnou kombinaci přírodního kolagenu a kyseliny hyaluronové. Chci si pokožku vyživit i vnitřně.
-
péče
Já se právě chystám na komplexní diagnostiku pleti a podle výsledků i na nějaké to ošetření :)
-
Re: péče
A kam se na ni prosím chystáte ? :)
-
Re: péče
A o jakou diagnostiku se přesně jedná? Je možné, aby mi takhle třeba bylo doporučeno, jaké doplňky stravy na tu pleť užívat? Nějak zjistit, co konkrétně v tom těle chybí a způsobuje problémy a i to rychlejší stárnutí.
-
-
Kosmetika
Dobrý den, může mi tu někdo doporučit, kam si zajít na kosmetiku v Mladé B. a okolí ?
-
péče o pleď
Dobrý den, pořád se snažím zdokonalovat v péči o svoji pleť. Ráda používám přírodní produkty. Jak bojujete s časem? Já se teď naučila krém vpravovat do pleti každý večer masáží a také si kupuji masky na oční okolí. Ty jsou naprosto parádní.
-
Re: péče o pleď
Ahoj, já mám po mamce hodně suchou pleť i pokožku těla, takže se o sebe snažím dbát pořád. Je pravda, že máma pravidelnou péčí o sebe vypadá fakt dobře a spoustu věcí mám okoukaných od ní. Důležité je pleť pořád promašťovat.Naučila jsem se používat různé olejíčky hlavně na noc. Ať už třeba použiješ kokosový olej, olivový olej z kuchyně a nebo raději šáhneš po nějakém kupovaném, který je třeba obohacený o nějaké vitaminy a další přírodní produkty. Já třeba ráda chodím do zdravé výživy, kde mi poradí. A taky nanáším masáží. Určitě je dobré jednou za měsíc zajít na kosmetiku, kde ti taky různé masážní triky poradí. A jinak je to běh na dlouhou trať. Chce to pravidelnost a to napořád :D
-
Tak jsem zkusila na noc vmazat masáží do pleti olivovový olej a super :) nikdy by mě to nenapadlo, co ukrývá kuchyně za poklady :) ale raději si koupím nějaký už namíchaný přírodní olejíček, jak píšeš. Protože je obohacený o různé složky :) jojo čas nezastavíme :D
-
Oleje jsou dobré užívat i vnitřně na pročištění těla. A každý je dobrý na něco jiného. Ještě jsem zastánce ranní sklenice teplé vody s vymačkanou půlkou citrónu :)
-
-
-
Já mám taky velmi suchou pleť, takže večer používám bambucké máslo. Zatím se mi daří udržovat pleť v nějaké hezčí formě. To máslo opravdu doporučuji, je to skvělá věc. Velmi jednoduše se dá vmasírovat.
-
Já mám taky ráda přírodní produkty a mám vždycky radost, když jde o české výrobky... Bohužel stroj času ještě nikdo nevymyslel, takže teď bojuji s časem pomocí kosmetiky. Mám ráda vůni růží, takže výběr vody a krému byl jasný :).
-
Holky a co nějaké konkrétní výrobky na ty vrásky, co se vám osvědčilo? Je mi jasné, že bez nějakých estetických zákroků mi vrásky asi jen tak nezmizí, ale aspoň nějaké zjemnění vrásek a prevence by se hodila :-)
-