Inzerce

Kniha Žena po 40 - zdravý životní styl po 40

• Vaření pro dětičky

Ahoj holky, mám takový problém. Dcerka nám moc nejí. Nejradši by samé sladkosti a barevná pitíčka a k ničemu normálnímu ji moc nedokážeme přimět. Máte někdo podobný problém a povedlo se vám to nějak vyřešit?

MončaS  |  20. 09. 2024, 20:08  |  Reakcí: 1  |  Reagovat  |  Zobrazit všechny reakce  |  URL příspěvku
    • Re: Vaření pro dětičky

Ahoj, jako bys mi mluvila z duše :-D Taky jsme měli velký problém s jídlem a hlavně s tím pitím, protože samozřejmě malej chtěl pít jenom všechno, co bylo barevný a to je sladký, že jo. A to prostě kvůli zoubkům nepřipadalo v úvahu, takže jsem to musela nějak řešit a našla jsem přírodní barevně prášky od happy power. Do pití mu dávám hlavně ten z modré spiruliny, protože modrá ho hodně táhne :-D ale používám i ostatní barvičky, teď mají nově na podzim prášek ze žluté dýně, ten je taky super. No a přidávám to do kaší, i do normálních jídel, co vařím, abych tím pro toho malýho to jídlo udělala atraktivní. Tohle u nás teda naštěstí zabralo, jinak fakt nevím, co bych s ním dělala.

Marilyn  |  25. 09. 2024, 12:02  |  Reagovat  |  URL příspěvku
  • Polévka Pho

Ahoj, nemáte někdo zakoupenou tuto kuchařku www.polevkapho.cz/vietnamska-kucharka? Je to formou eknihy a zajímalo by mě, jaké v ní jsou recepty.

TáňaJ  |  24. 03. 2017, 18:09  |  Reagovat  |  URL příspěvku
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Další informace