Inzerce
  • Čočka

    Články zde a v knize mě popíchly vyzkoušet i jinou než klasickou hnědou čočku - je zdravá a celá rodina ji máme rádi. Objevila jsem červenou a žlutou čočku. Lepší se mi zdá ta červená, rozvařuje se o něco méně. Koupila jsem červenou i žlutou půlenou, takže byla i rychle vařená. Vařím z ní hlavně polévku a klasicky na kyselo.

    veruli79  |  10. 04. 2015, 07:21  |  Reakcí: 2  |  Reagovat  |  Zobrazit všechny reakce  |  URL příspěvku
    • Re: Čočka

      Červenou jsem si zamilovala, dělám na cibulce a s mrkví, už nevím, jestli je v Ženě nebo Zdravém těhotenství. Doma sice ohrnují noc, ale nakonec to sní :-).

      Calamity J.  |  10. 04. 2015, 07:42  |  Reagovat  |  Zobrazit všechny reakce  |  URL příspěvku
      • Re: Čočka

        U nás ji jí s chutí celá rodina :-)

        veruli79  |  10. 04. 2015, 07:53  |  Reagovat  |  URL příspěvku
Nahoru
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Další informace