Salát ze syrové červené řepy
-
Salát ze syrové červené řepy
Dneska tedy něco zdravějšího :) Salát ze syrové červené řepy 200 g červené řepy 2 větší jablka 1/2 citronu 1 bílý jogurt Řepu nastrouháme na jemném struhadle. Jablka nastrouháme na hrubším struhadle. Zakapeme šťávou z citronu. (Můžete přidat i cukr, pokud by se vám to zdálo kyselé, já cukr nedávala). Vmícháme bílý jogurt. Můžete jíst jako lehkou večeři s celozrnným pečivem nebo i bez pečiva. P.S. Dětem ani manželovi to moc nechutnalo :)
-
Re: Salát ze syrové červené řepy
Nadi, děláš mně tím chutě, zítra musím koupit tu řepu, dnes jsem samozřejmě zapomněla...
-
Tak co? Už máš doma řepu? :)
-
Jsem úplná trubka, zrovna jsem přišla z obchodu a co myslíš, Zase jsem na ni zapomněla... Ale zítra musím pro pstruhy, tak si to již napíši k nim do diáře :-)
-
-
-
určitě ho vyzkouším, červenou řepu mám moc ráda.
-
Nadi, tak jsem konečně měla všechny suroviny, mně moc chutnalo, ale osazenstvo se netvářilo :-). Manžel se toho netknul vůbec a Sofi prohlásila, že to by ani želv nejedl :-). Nemají vůbec smysl pro zdravou stravu, co?
-
To je jak u nás... taky se ofrňují. No mně to nevadí, aspoň mi to nesnědí. :))
-
-
Tak ještě jsem si nestihla udělat, ale pořád na něj myslím, snad se mi tento týden zadaří jej udělat.
-
Zní to dobře a chutně, určitě to zkusím:)
-
zní to dobře, určitě vyzkouším:)
-