Vaříme anti-aging
##Oddíly## Vaříme anti-aging
Papriky – jedna z nejhodnotnějších druhů zeleniny
Papriky se pyšní nesmírně vysokým obsahem vitamínu C. Obsahují ho až 240 mg ve 100 g plodu. Nejvíce jej mají červené papriky, méně žluté a nejméně zelené. Dozráváním plodů jeho…
Vitamin C je významným a účinným antioxidantem
Denní potřeba je stanovena v rozmezí 40–150 mg na den. Pro ženy v produktivním věku na 100 mg, pro kuřačky na 150 mg a měl by být přijímám nejméně v 5 dávkách. Člověk je…
Komerční sdělení
Karotenoidy: Rajče – bobule nabitá antioxidanty
Rajčata vynikají obsahem mnoha antioxidantů. Jejich barva nám napovídá, že jsou zdrojem vitaminu A, resp. konkrétně za to může obsah oranžového a červeného barviva – α-karotenu…
Antioxidanty - proč používat a jak
Výzvy typu „Pokud si chcete zachovat mladistvý vzhled co nejdéle a vyhnout se některým závažným onemocněním, konzumujte potraviny bohaté na ANTIOXIDANTY“, vedou k zamyšlení.
##Zatím nejsou vloženy žádné příspěvky##
##Zatím nejsou vloženy žádné příspěvky##
##Zatím nejsou vloženy žádné příspěvky##