Inzerce

Vaříme anti-aging

Oddíly Vaříme anti-aging

Antioxidanty - proč používat a jak

Celý článek

Výzvy typu „Pokud si chcete zachovat mladistvý vzhled co nejdéle a vyhnout se některým závažným onemocněním, konzumujte potraviny bohaté na ANTIOXIDANTY“, vedou k zamyšlení. 

Karotenoidy: Rajče – bobule nabitá antioxidanty

Celý článek

Rajčata vynikají obsahem mnoha antioxidantů. Jejich barva nám napovídá, že jsou zdrojem vitaminu A, resp. konkrétně za to může obsah oranžového a červeného barviva – α-karotenu…

Vitamin C je významným a účinným antioxidantem

Celý článek

Denní potřeba je stanovena v rozmezí 40–150 mg na den. Pro ženy v produktivním věku na 100 mg, pro kuřačky na 150 mg a měl by být přijímám nejméně v 5 dávkách. Člověk je…

Papriky – jedna z nejhodnotnějších druhů zeleniny

Celý článek

Papriky se pyšní nesmírně vysokým obsahem vitamínu C. Obsahují ho až 240 mg ve 100 g plodu. Nejvíce jej mají červené papriky, méně žluté a nejméně zelené. Dozráváním plodů jeho…

Zatím nejsou vloženy žádné příspěvky

Zatím nejsou vloženy žádné příspěvky

Zatím nejsou vloženy žádné příspěvky

Nahoru
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Další informace