Inzerce

Výživa a recepty

Zdravá výživa z pera nutriční terapeutky, zdravé recepty z vařečky TOP českých šéfkuchařů, zdravé hubnutí - můžeme zorganizovat, budete-li potřebovat nás jako motivaci.

Oddíly Výživa a recepty

Masový nákyp s červenou řepou a listy z červené řepy

Celý článek

Čím můžeme ozdravit naši „čističku“ jménem ledviny? Co takhle zkusit červenou řepu! Častá konzumace červené řepy je mnohem účinnější než mnoho vitamínových přípravků. Připravte…

Avokádovo-špenátové těstoviny

Celý článek

Vylepšete si činnost jater s naším receptem!

Jak ozdravit své ledviny? Mysleme na to, co jíme a děláme!

Celý článek

V minulém článku jsme se zabývali játry. Další orgán, který si nejen po Vánocích zaslouží naši pozornost, jsou ledviny. I ony tvoří životně důležitou součást našeho těla.…

Jak ozdravit svá játra? Pošlete je na měsíc do ozdravovny!

Celý článek

Po Vánocích si někteří optimističtí jedinci dávají do nového roku různá předsevzetí. Často zde zazní: Co bych mohl udělat dobrého pro své zdraví? Ale přiznejme si, jak se ke…

Obilninové snídaně s nádechem léta

Celý článek

O úloze snídaně se toho napsalo mnohé. Podle všeobecně známého přísloví „Snídej jako král, obědvej jako rádce a večeř jako chuďas“, to vypadá, že snídaně je nejdůležitějším…

Borůvky nikdy neomrzí

Celý článek

Blahodárný vliv bobulovin na naše zdraví je všeobecně známý a borůvky nejsou výjimkou. O obsahu těchto protektivních látek (fytochemikálií, antioxidantů aj.) vypovídá i tzv.…

Ostružiny: Na ostružinové vlně

Celý článek

Ostružiny stejně jako ostatní bobuloviny se vyznačují specifickým aroma, které se plně rozvine při dostatečném slunci. Jejich chuti odolá málokdo. Pro významný obsah…

Zdravé muffiny s jablky a ovesnými vločkami

Celý článek

“Muffiny patří k nejoblíbenějším pekařským výrobkům, které lze snadno připravit doma. Pokud chcete mlsat zdravěji, nahraďte v nich mouku ovesnými vločkami. Pokud navíc ještě…

24024

  • BMI

    Tak do tohoto výpočtu jsem se pustila poprvé a jsem spokojena :)

    kendyna  |  06. 08. 2015, 13:45  |  Reagovat  |  URL příspěvku
  • jahody

    škoda jen, že je to sezónní ovoce, je jich plno a najednou zase nic :)

    kendyna  |  06. 08. 2015, 13:43  |  Reagovat  |  URL příspěvku
  • jahody

    Jahody se u nás v sezonu jí po kilech. Nejvíc bublanina a dělala jsem hoodně marmelády. Máme ji nejraději.

    Marci55  |  03. 08. 2015, 06:34  |  Reagovat  |  URL příspěvku
  • Práce v IT

    Ráno v 7 jogurt, potom kafe kafe kafe, oběd pizza z krabice, další kafe a red bull. Potom dál už je to podle návodu - večer obložená bageta a ve 3 noční svačinka :-) Otázkou je, jestli se dožijeme těch 40 let...

    Lemur  |  15. 05. 2015, 14:29  |  Reagovat  |  URL příspěvku
  • Sedavý způsob života vs. typ zaměstnání

    Je fajn, že pojem sedavý způsob života většinu z nás rozčílí. To nás přinutí přemýšlet o našem životním stylu. Text neříká, že vaše profese je sedavá. Dotýká se toho, že příklad, na kterém je prezentován konkrétní stravovací režim, je účelně zpracován pro osobu, která svůj volný čas, mimo profesi, tráví fyzicky neaktivně. Jiné by to bylo, kdybyste se denně věnovala alespoň 60 min. náročnější fyzické aktivitě (sportovní aktivity a namáhavé aktivity). Dále se zamyslete nad délkou doby klidu a spánku. Je nutné také počítat s tím, že energetické nároky u jednotlivců u různých činností závisí na mnoha paramentech. Doporučila bych vždy se pokusit o zachování pravidelného režimu v rámci volna i práce, resp. zachování stálého přísunu energie a nedojídat se navíc. Za důležité nepovažujte pouze frekvenci jídel, ale především - složení stravy (volba konkrétních potravin a pokrmů). Pochopitelně, že délka spánku je taktéž individuální, a lze s touto skutečností pracovat při plánování režimu tzv. na "tělo". :) Mgr. Jana Eliášová

    ZdravéOmlazení.cz  |  14. 05. 2015, 17:04  |  Reagovat  |  URL příspěvku

Zatím nejsou vloženy žádné příspěvky

Zatím nejsou vloženy žádné příspěvky

Zatím nejsou vloženy žádné příspěvky

Nahoru
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Další informace